Molevitten på TV2

Tidligt på sommeren blev jeg ringet op af en person fra Metronome, som fortalte, at de skulle i gang med at lave optagelser fra haver rundt om i Danmark, og hun ville vide, om de måtte komme og filme lidt på Molevitten. Det lød interessant, og det viste sig at dreje sig om en konkurrence på TV2 om at finde Årets Smukkeste Have.
3 uger efter de havde været her, set haven og filmet lidt, fik vi at vide, at Molevitten var udvalgt til at være med, og at de ville komme den 13. august med et filmhold for at optage til den egentlige konkurrence.
Den er opdelt i 7 regioner med 3 haver fra hver, hvor én have fra hver region går videre til en endelig finale. Molevitten er med i region Nordjylland og i tirsdags var her et filmhold på 11 mand m/k i hen ved 4 timer for at filme i haven og interviewe os.
I løbet af vinteren vil der komme i alt 7 haveprogrammer om konkurrencen på TV2 , hvor Molevitten er med i det 5. og hvor det afgøres, hvem der kommer i finalen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>