Grangrene bliver til flis

Efter stormvejret i december med mange væltede sitkagraner besluttede jeg mig for at fælde de resterende træer. Det drejer sig i alt omkring 70 træer, som er fældet i et læbælte der oprindelig bestod af 3 rækker på omkring 100 m. De blev plantet for godt 20 år siden og er blevet udtyndet løbende.
Det største arbejde er afgrening og oprydning af grene. Jeg havde egentlig bare tænkt at samle grenene i store bunker og brænde dem af i løbet af foråret, når de var blev tørre. Men en god ven mindede mig om, hvor fin en flis, det kunne blive til i stedet for. Derfor søgte jeg efter en flishugger på nettet og fandt en, som har vist sig at være fortrinlig til opgaven.
Efter 8 dage, hvor flishuggeren har kørt 2-3 timer hver dag, har jeg fået al grenaffaldet omdannet til den dejligste flis.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>