Forside

3 tanker om "Forside"

 1. Hej!
  jeg søgte på “sten” tror jeg og kom forbi din hjemmeside, hvor er det fantastisk!
  Jeg elsker sten og kan ikke lade være med at fylde lommerne når jeg kommer forbi nogle flotte noen. Min have er desværre ikke så smuk eller stor som din, men jeg vil gerne have en kombination af pigsten og marksten som du har. men hvad lægger du dem i? Kan man lægge dem i almindelig jord? jeg har nogle få der er lagt i jord og som ligger stabilt men måske er der en bedre måde!?!
  Mvh Lisbet

 2. Glemte helt at kommentere billedet; hvis jeg ku tage sådan et billede og så i min egen have WHAU hvor er det smukt, et drømmebillede.
  Lisbet

  • Hej Lisbeth, tak for din kommentar.
   Jeg lægger stenene i sand, når jeg laver pigstensbelægninger. Der er selvfølgelig noget arbejde med at grave jord væk først, men man får det bedste resultat, hvis man bruger rigelig med sand og husker at banke stenene med en såkaldt brolæggerjomfru eller lignende man selv kan lave.Man skal sætte stenene så tæt som muligt og gerne på højkant, hvis de er ovale.
   Vh. Knud

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>