Haven på heden

Fremhævet

Er titlen på en bog om vores have
Sidste sommer kunne Ingelise og jeg fejre 40 års jubilæum med hus og have. I sommeren 1980 tog vi springet og flyttede fra en 2- værelses lejlighed i København til en lille landbrugsejendom i Himmerland for at få jord under neglene. Her havde vi 6 ha. jord at gøre godt med, men ingen have. Det skulle der gøres noget ved. I dag udgør haven med tilhørende læplantning, en lille sø og lidt skov ca. 2 ha. Resten er i forpagtning.
Forrige vinter gik jeg i gang med at se på mulighederne for at lave en bog med billeder og beskrivelser af havens mange planter, arbejdet i haven og vores oplevelser med et liv på landet. Det er der nu kommet en fin lille bog ud af, synes vi.
Arbejdet med bogen har været en spændende og langvarig læringsproces. Da jeg var nået så langt, at jeg kunne sende mit manuskript til et forlag, søgte jeg først et, siden to andre forlag, uden at have heldet med mig. Så fik jeg et tilbud fra Trykværket på en ‘selvudgivelse’. Dvs. vi betaler alle omkostninger, og Trykværket sætter bogen op efter mit manuskript, sørger for aftaler med boghandlere og biblioteker, salg/distribution og omtale mm. 11.august 2020 udkom bogen, som kan købes på forlaget Trykværket til 199-kr. Bogen kan også bestilles hos mig ved henvendelse på knud@halskov.org

Læs en anmeldelse af bogen her.